Полковник Николай Марков ме заплаши с физическо унищожение. Каза, че няма

...
Полковник Николай Марков ме заплаши с физическо унищожение. Каза, че няма
Коментари Харесай

Ивелин Михайлов: Полк. Николай Марков ме заплаши с физическо унищожение. Каза, че няма да мога да си намеря място в нито една точка на света!

" Полковник Николай Марков ме заплаши с физическо заличаване. Каза, че няма да мога да си намеря място в нито една точка на света ". Това съобщи пред NOVA Ивелин Михайлов от " Величие ". 

Той сподели още, че разполага със запис, в който се чува по какъв начин членове на " Величие " споделят, че " ще поддържат програмно държавно управление ".

" Готов съм да го изпратя до медиите. Направих записа, тъй като против мен имаше закани, че в случай че не се трансферира управлението на партията към полковника, аз ще бъда унищожен. Физически. Заплахите бяха отправени от самия полковник Николай Марков. Такива имаше и към други членове на партията, в това число към народен представител ", акцентира той. 

" Никога не съм имал самостоятелен надзор над депутатите. Ние сме идеологическа партия. Обединени сме към концепцията да пооправим нещата в България, тъй че да е едно хубаво и умерено място за работа, за развиване. Това, което се случи от първия ден обаче. е, че господин Марков закъсня за клетвата. Той сподели и аргументите за това, след което забелязахме смяна в неговото държание. А когато той е началник на тази група, обикновено е хората вътре да слушат него. Нормално е и той да носи отговорност за решенията, които се вземат ", акцентира Михайлов. 

" Бяхме озадачени от решение за избор на някаква комисия, където ние гласувахме с ГЕРБ и Движение за права и свободи. След като поискахме разяснение защо се е гласувало по този начин, получихме увещание, че нещата не са по този метод. И от мен желаеха опрощение, че съм обидил групата. Извиних се. Но по-късно се срещнах с полковник Николай Марков и Дарин Георгиев, който е депутат от нашата група. Те ми споделиха, че са склонни да поддържат програмно държавно управление. Казах им, че това ще е оттегляне от нашите хрумвания ", уточни той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР